GET THE FINNERUP ADVANTAGE" SMART RACKING BUILT TOUGH"

86

BILMODELLER

145

TYPER REOLER KLAR TIL BESTILLING

27584

REOLER LEVERET

28

ÅRS SPECIALISERING I
BILINDRETNING

SIKKERHED FØRST

Finnerup er den eneste danske producent af bilindretning, der er certificeret af TÜV Rheinland HENT VORES CERFICERING
Vi laver indretning til biler

Vi har været i metal-produktionsbranchen siden 1947. I 1960’erne begyndte vi at udvikle og producere værkstedsinventar og udstyr. Siden 1994 har vi fokuseret fuldt ud på bilindretninger.
Vi har den viden, der skal til.

Vi er stolte af at være den eneste producent i Danmark, der lever op til TÜV ECE-R 17. Du kan derfor være sikker på, at Finnerups produkter lever op til strenge krav for effektiv sikring af fører, passagerer og gods.

Testen foregik i Danmark, mens beregningerne og vurderingen blev lavet i Tyskland. Selve testen foretages ved at køre en varebil med Finnerup’s bilindretningssystem inkl. værktøj og udstyr med 50 km/t ind i en væg. Det resulterer at bilen stopper omgående, hvilket svarer til en kraftpåvirkning på 20G. I forbindelse med kollisionen måles og fotograferes alt med særlig fokus på lastrummet. Den voldsomme udløsning af energi resulterer i en modstandskraft på 20G. Testen, som blev udført uden en skillevæg (som Finnerup tyisk anbefaler), viste at Finnerups reoler rykkede sig 4mm på den ene side og 9mm på den anden side. Ingen andre skader blev forårsaget. Ingen af materialerne opbevaret i reolerne blev beskadiget. Testens konklusion var utvetydigt, at bilindretningen IKKE var årsag til nogen beskadigelse af føreren eller passagerer.

FINNERUP CRASHTEST

Danmark er et af de mest miljøvenlige produktionslande i verden med en energiforsyning, hvor 47% kom fra vindenergi i 2019.

Vi har standardiseret vores produkter, så vi bruger aluminium, når det er muligt. Og det er det i cirka 95% af vores produktion. Når vores produkter er blevet profilleret, er de stort set umulige at ødelægge, lette i vægt og behøver ingen behandling for at undgå korrosion. Det resulterer i mindre CO2-belastning af miljøet og flere besparelser for vores kunder.

Ved at kombinere brugen af aluminium med vores optimerede konstruktioner, vejer en Finnerup indretningsløsning omkring 50% mindre end en stål-version i tilsvarende opbygning.

Fordelene ved reduceret vægt:

  • – lavere forbrug af brændstof
  • – lavere CO2-beslatning
  • – lavere driftsomkostninger
  • – højere lasteevne
  • – bedre sikkerhed gennem kortere bremselængde

MILJØ & BÆREDYGTIGHED

Finnerups produkter er 100% udviklet og produceret i Danmark.
About

FUNDERET PÅ EN TRADITION FOR HÅNDLAVET KVALITET

Produkterne vi producerer i dag er blevet muliggjort af de årtier, vi har investeret i perfektioneringen af Finnerup skabe og arbejdsborde.

Selvom vi har moderniseret vores processer og sat barren for bilindretning højt, står vores løfte om håndlavet kvalitet stadig ved magt.

  • About
  • About
  • About

KONTAKT OS

Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig